perjantai 1. helmikuuta 2013

Little Boxes -Favorite and New One

Meiltä löytyy vaikka minkälaista purnukkaa, kippoa ja laatikkoa. On hattulaatikkoa, kenkälaatikkoa, talvihanskalaatikkoa, kaikissa materiaaleissa ja koissa. Mutta nyt haluan esitellä sekä uusimman että lemppari laatikkoni.

Uusin löytyi sattumalta Interio -sisustusliikkeestä, jossa olimme etsimässä aivan jotain muuta. Jotain muuta ei löytynyt, mutta laatikko tarttui mukaani.

Materiaali on paksua pahvia ja kestävän tuntuinen. Laatikko on melko suuri, pohja on noin 30x30 cm ja tämän vuoksi sopii mainiosti vaikkapa vaatekaappiin sukkalaatikoksi tai lankakerien säilytykseen. En vain vielä ole päättänyt, mihin tarkoitukseen laatikko on parhaimmillaan.


Päällä hempeitä kukkia.
Sisältä silkkaa sinistä!

Sitten vielä lempparilaatikkoni. Tämä pikkuinen on alunperin tuoksukynttilän laatikko, mutta minulla se toimii top- puikkojen säilytysrasiana kylpyhuoneessa. Laatikko on juuri sopivan kokoinen tarkoitukseensa. 

Materiaali on samaa, paksua pahvia ja toimii säilytysrasiana mainiosti, kunhan huolehtii, ettei pahvi pääse kastumaan. Rasia kynttilöineen löytyi Schilligeristä, johon tätä kotirouvaa ei yksinkertaisesti voi päästää kovin usein. Liikkeestä löytyy vinkkejä ja tuotteita sisustukseen, puutarhaan ja lemmikeille. Pupujen rapsutuksen jälkeen voi käydä valikoimassa tuoksukynttilöitä -kuinka helppoa!Hauskaa viikonloppua! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti