perjantai 8. helmikuuta 2013

I Am Waiting On SunshineOlette voineetkin jo miettiä, miten Ski Du fond -postauksen uhkailuni hiihdosta ja niiden mäkien voittamisesta ovat sujuneet. 
Olen löytänyt itseni Juran pilvisistä maisemista tällä viikolla kolme kertaa. Kaksi kertaa kävin murtsikoimassa ja tiistaina aloitin jäätihkussa laskettelukauden. Hurraa, kausi on avattu!
Aktiivisesta ulkoilusta voisi päätellä, että säät ovat suosineet ja dokumentointi olisi ollut helppoa, mutta toisin kävi.
Maanantaina satoi lunta, tiistaina jäätihku ja kova tuuli hiljensi menoa ja kuvien ottoa. Eilen sain jo pari kuvaa napsaistua niin, ettei puhelimen näytölllä ollut pelkkää jäätä.
Tässä eiliset kuvat, otettu kännykällä, ilman mitään retusointia. Toivotaan, että viikonloppuna nähtäisiin jo aurinkoa, kun luvassa on lisää ulkoilua.

Hauskaa viikonloppua!4 kommenttia:

 1. Tännekkin kaivattais aurinkoa! Vaikka vähän jo sulattelemaan tota lunta, ei voi ainakaan väittää että olisi ollut vähäluminen talvi. Edelleen pyryttää ja ei näy lumelle loppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi lumi tuo valoa. Eiköhän sitä jo ensi kuussa päästä jo nauttimaan auringon paisteesta! Toivotaan!

   Poista
 2. Sulla on kyllä uskomattoman kauniit hiihtomaisemat, vaikka aurinko ei paistanutkaan. Täällä Köpiksessä suksille ei ole käyttöä, mutta ensi talvena Suomessa olisi tarkoitus aloittaa hiihtoharrastus =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin aloittelijan innostuksella voin lämpimästi suositella hiihtoharrastusta. Suomessa se on myös huomattavasti helpompaa, kun mäet ovat loivempia :) Köpiksestä pääset muuten nopeasti Sveitsin rinteisiin ja laduille.

   Poista