torstai 13. joulukuuta 2012

Fur Vests - In My Dreams

'Fur Vest
Näin unta, unta turkisliiveistä. 
Unessa kaikilla, jopa itselläni oli upea turkisliivi. Kateellisena katsoin muiden liivejä ja mietin, kuinka kauniita ne olivat. Aamulla herätessäni, huvittuneena omasta unestani, olin aivan turkiksen pauloissa. Sitten koitti aamun ensimmäinen tapaaminen, ja arvaatkaa mitä.  
Tapaamisessa yhdellä rouvalla oli päällään turkisliivi.
Otin unen ja tapaamisen merkkinä siitä, että asiaa on tutkittava huolellisemmin.

Tutkiskelin ensin netin ja nettikaupat, sitten siirryin Helsingin keskustan liikkeisiin. Pettymykseksi jouduin toteamaan, ettei uneni ollut siirtynyt kauppoihin. Vaihtoehtoja ei löytynyt montaa, pari hassua (väärän väristä ja mallista), joten oli vain pakko lähteä hakemaan inspiraatiota Polyvoren luetteloista

Inspiraation haku tuli tarpeeseen, sillä selaillessani kuvia tajusin, etten haluaisi aitoa turkista päälleni. Asia on kaksipiippuinen tiedän, mutta tässä kohtaa lähden tekoturkisten linjoille. Karva yksinkertaisesti assosioituu söpöön, pieneen, karvaiseen eläimeen ja samalla turkistarhoihin. Kirpputorilöytönä voisin turkista tietyssä tilanteessa harkita ja jossain määrin myös isoäidin vanhat turkit houkuttelevat, mutta periaatteista täytyy yrittää pitää kiinni. Nykypäivänähän tekoturkikset näyttävät parhaimmillaan aivan yhtä hyvältä, kuin aidotkin. 

Tässä vielä muutama outfit inspiraatiokuva Polyvoren uumenista. Kuvissa minua taitaa turkisliivien sijasta enemmän houkuttaa nuo käsilaukut :) 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti