maanantai 14. tammikuuta 2013

From Minus to Plus Degrees

Jos tämä heilahteleva sää ei tee hallaa iholle, niin ei sitten mikään. Minulle, tai pikenminkin kasvoilleni, talven kylmät kelit teettävät lisätyötä. Pakkanen sekä kylmä tuuli kuivattavat ihoa ja oikein mikään droppi ei tunnu kunnolla tehoavan.

Avun olen löytänyt Avènen- ihonhoitosarjasta. Sen puhdistustuotteet ovat tarpeeksi hellävaraisia, enkä pärjäisi talven kylmissä viimoissa ilman tuota UV suojallista kosteusvoidetta.

Aivan kaikkia sarjan tuotteita en ole kokeillut, mutta perustuotteet ovat olleet kovassa käytössä. Kuivan ihon puhdistusmaito, kasvovesi ja jo edellä mainitsemani kosteusvoide kuuluvat pitkäaikaisiin suosikkeihini. 

Sarjan ehdoton lempparini on silmänympärysvoide. Se on rehellisesti sanottuna ensimmäinen silmänympärysvoiteeni, joka kosteuttaa tarpeeksi ja vähentää turvotusta herkällä iholla. Ryppyjä tuote ei lupaa siloittaa, mutta mielestäni tuote toimii silläkin saralla moitteettomasti. Toisaalta ryppyjen suhteen tilanne voi allekirjoittaneella olla myös hieman hankala. Täydellinen asian kieltäminen ei ryppyrasvatestailussa ole avuksi. Ai mitkä rypyt, missä, häh?

Suomessa, että myös muualla Euroopassa Avènen tuotteita myyvät apteekit. 
Lisätietoja tuotteista löytyy Avènen nettisivuilta, jonka linkki löytyy täältä.


Matkoilla mukanani kulkevat Biothermin matkakokoiset tuotteet. Ne tuovat mukavaa vaihtelua ja toimivat hyvin lyhyellä käytöllä.
Avènen ja Biothermin tuotteiden lisänä käytän Kiehlsin seerumia, jota käytän kosteusvoiteen alla. Darphinin kosteuttava kiwinaamio on ihana,  mutta tuote toimii tällä korppuiholla paremmin normaalina yövoiteena, kuin naamiona. 


Vasta tänä talvena olen viimein tajunnut tärkeimmän ihon kosteuteen vaikuttavan niksin. Mikään voide ei auta, jos ei nauti tarpeeksi vettä. Syksyn pitkien työpäivien jälkeen iho tuntui rutikuivalta ja kireältä. Fiilis tasoittui heti niinä päivinä, kun olin muistanut juoda vettä työpäivän aikana. Veden juonti on perusjuttu, jonka unohtuu minulla aivan liian helposti. Nyt lupaan tsempata siinäkin asiassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti