maanantai 7. tammikuuta 2013

Back In Business


Hei vaan pitkästä aikaa ja hyvää uutta vuotta 2013!
Täällä ollaan pahemman kerran jumiuduttu maaseudun rauhaan. Joulu ja uusi vuosi on kaukana takana ja minä sen kun nautin talvipäivistä kaukana nykyisestä kodista. Välipäivät vietin Rakkaani kanssa pääkaupunkiseudun vilinässä alennusmyynneillä, mutta muuten olen sukuloinut ja viettänyt laatuaikaa maaseudulla. (Palataan noihin aleostoksiin tuonnempana).

Nyt on kuitenkin aika ryhdistäytyä, sillä kotimatka Sveitsiin ja kotirouvan arkeen alkaa jälleen, reilun kolmen kuukauden tauon jälkeen, jo kymmenen päivän kuluttua. On siis aika aloittaa valmistelut ja suunnata ajatukset pikkuhiljaa Sveitsin lämpimään talveen ja pian koittavaan kevääseen. Samalla lupaan ottaa entistä aktiivisemman otteen tänne blogin puolelle. Vuoden ensimmäinen lupaukseni onkin, että seuraava päivitys tulee jo huomenna! Joten palaamisiin tuota pikaa!

Mukana maalla ja kaupungissa kulkevat myös käsimatkatavarani. Rakas, ruskea Urbaks on vuosien takainen ostos Barcelonasta ja musta Longchamp on tämän syksyn tarpeeseen, Helsingin keskustan Longchampin myymälästä hankittu LM.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti