maanantai 19. marraskuuta 2012

Long Weekend At..

Kuvat lainattu: www.långvik.fi ja Facebook.com. 
Mutta uskokaa tai älkää, täältä siellä juuri näytti.Viikonlopun yllätysreissu sijoittui siis Långvikiin. Alunperin luulin keksineeni paikan ihan itse sunnuntain välisenä yönä, mutta loppuviikosta tajusin, että idea oli peräisin naistenlehden mainoksesta. Loppujen lopuksi siis tehokas mainostoimisto järjesti reissun Kirkkonummelle.
Mutta kiitokset mainostoimistolle siitä, sillä reissu sujui loistavasti. 
Perjantai-ilta vietettiin aktiivisesti salilla, Amazon -suihkussa, infrapunasaunassa, porealtaassa ja kaiken kuntoilun kruunasi kolmen ruokalajin Långvik -menu.

Långvik oli minulle uusi tuttavuus, tuo vanha Kansallisosakepankin kurssikeskus on kuulemani mukaan nykyään venäläisomistuksessa ja suunnattu ehkä enemmän kongressimatkailijoille. Mutta kongressimatkailijat ovat viikonloppuvierailijan unelma, sillä hotellissa oli mukavan rauhallista. Höyrysaunassa sai levätä yksin omien ajatusten kanssa, eikä missään tarvinnut odotella tai jonotella. 
Hotelli oli maulla remontoitu, unohtamatta pieniä merkkejä historian havinasta. Nyt en puhu kulahtaneista yksityiskohdista, päin vastoin. Sisustuksessa oli löydetty glamourin sekä funkkiksen iloinen sopusointu, josta muodostui ihailtava kokonaisuus.
Palvelu oli tasokasta, ruoka mielettömän hyvää ja viinit ajan kanssa valittuja. Valitettavasti en saanut otettua (lue: ehtinyt) kuvia annoksista, mutta pääruoka vei kerta kaikkiaan kielen mennessään. Pienenä detaljina mainittakoon myös pääruoan viini. Nieriän kanssa joimme saksalaista Rieslingiä, jota löytyi myös prinsessa Victorian hääviineistä.

En lähtisi Långviikkiin viettämään kolmen viikon kesälomaa, mutta sinne on helppo livahtaa viikonloppulomalle rentoutumaan, oman Rakkaan kanssa tai vaikka kaveripiirissä. Juhliin tai kokouksiin paikka on myös mitä mainioin.

Our weekend destination was Långvik in Kirkkonummi. First I thought I got this great idea just from my imagination but no, later I understood that I've seen an add from womens magazine. So I got my idea from some great copywriter.
But I thank the copywriter from the idea, we had a great and active weekend by going to gym, spa, different kind of saunas, long dinner etc. The place was also very chic. It was decorated very modernly but it had a twist of an old glamour which I liked. The service was really good, food was excellent and the wines were selected by a professional. 
I woundn't spent there three weeks but certainly I would go and have a relaxing weekend again. Långvik is a really nice getaway right next to Helsinki and Espoo.
Näkymä huoneen ikkunasta. Edes sumppurainen marraskuu ei haitannut, kun loikoili skumppalasi kädessä allasosastolla.         


2 kommenttia:

  1. Suomessa asuessamme mietin monta kertaa, että haluan ehdottomasti mennä tutustumaan tuonne Långvikiin! Kiitos postauksesta, vuoden päästä aion toteuttaa tuon haaveen!

    VastaaPoista
  2. Syysviikonloppureissuksi Långvik on mielestäni oikein sopiva, kun saa rauhassa olla sisätiloissa ja nauttia. Toivottavasti pidätte myös paikasta! :)

    VastaaPoista