maanantai 12. marraskuuta 2012

Curacao -Island In The Sun

Lämpimään, aurinkoon, rentoutumaan. Kyllä kiitos!
Liikaa ei saa menneitä muistella, mutta näistä kuvista saa lisäenergiaa vieläkin pimeneviin iltoihin.
Olimme viime vuoden syyskuussa häämatkalla Curacaolla. Mikä mahtava paikka romanttiseen kaupunkilomaan. 
Hotellistamme Hyatt Regency Curacao:sta ei halutessaan olisi tarvinnut poistua kertaakaan. Ravintolat, rannat, golfkenttä ja turistipalvelut löytyivät kaikki resortista. Sieltä käsin teimme varauksia päiväreissuille, niin jeeppisafarille kuin pääkaupunkiin Willemstadiin. Ennen lomaa oli hieman muita järjestelyjä mielessä, joten en itse ehtinyt tehdä suuria lomasuunnitelmia, mutta tähän tarkoitukseen karibian saaret ja Curacao sopii mainiosti. Saari on mukavan pieni, nähtävää riittää ja turistisaarella järjestelyt sujuvat ongelmitta. Toivottavasti pääsen vielä takaisin Karibialle ja toivottavasti pian. Sihen asti: villasukkia jalkaan ja peiton alle.
 
I want to go on holiday, somewhere warm!
I don't want to go back in time but these pictures gives me so much energy. We spent our honeymoon in Curacao a year ago Septemper. It's amazing place and perfect for romantic getaway. 
We stayed in Hyatt Regency Curacao. All the services were there: beaches, restaurants, golfcourse and tourist services. I had lots of things going trough my mind before the trip so we didn't make any big plans ahead. But still everything was perfect. The island is quite small, there are plenty of things to see and it's easy to make plans while staying in island. Hopefully I am able to return there someday.

2 kommenttia:

  1. Voi, ei tällaisia kuvia saa jakaa!! :) Tekisi mieli pakkaa koirat kassiin ja lähteä reissuun ja tulla takaisin huhtikuussa! :)

    http://bagsbootsandbeyond.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Tässä tekee itsellensä myös hallaa, kun tietää ettei rantalomaa ole tiedossa pitkään aikaan. Mutta on vaan pakko kiusata itseään :)

    VastaaPoista