maanantai 15. lokakuuta 2012

The Red Garden

Ei auttanut ne positiiviset valokuvat. Tai en katsellut niitä tarpeeksi pitkään. Viikko flunssassa ja vieläkään ei korva ole auennut. No, jos sairastaa kerran vuodessa, niin tulkoon sitten kunnolla. Luvatkaa vaan mulle, ettei tämä tule enää koskaan takaisin.
Kuva: Gummerus.fi





































En jaksanut viikonloppuna lukea mitään, mutta tässä edellinen kirja, joka oli luettavanani. Iloinen ylläri, kertakaikkiaan, oikein syyslukemista! Lämminhenkisiä tarinoita, rakkautta realistisella otteella ja kivasti kirjoitettuja, lähes novellimaisia kertomuksia. En halua paljastaa liikaa, mutta kirjan punainen lanka on mielestäni nerokas, vaikkei erikoinen. Kirja alkaa kaukaa historiasta, kertoo tarinan siitä, miten yksi pieni kaupunki sai alkunsa juuri siinä ajassa ja paikassa. Siitä tarinat jatkuvat nykypäivään asti, kertoen kaupungin asukkaista, heidän lapsistaan ja lapsen lapsistaan yksityiskohtaisesti ja jopa mystisesti. Kirjan voisi aloittaa mistä kappaleesta tahansa, mutta se myös kokoaa yhteen kaupungin historian, sen muutokset ja ihmiset. Jos etsit lämminhenkistä, tarunomaista ja koskettavaa kirjaa, suosittelen. Lisätietoa kirjasta

All those positive pictures –did no good to me! Or maybe I didn’t look at them long enough.
I caught this horrible flu which I don’t want to experience ever again.
I didn’t have any energy to read this weekend but here is the last book I red.
It was really nice surprise. It was really something I could not stop reading until I finished the whole book.
If this book was a colour it would be mix of a red, orange and purple. Stories were warm and realistic with a twist of a romance and myth. I don’t want to tell too much but I think the basic idea of the book was same time very simple and genius.  
The book was almost like collection of novels. Every chapter was an individual story, starting from 1700s and ending in 1990s. The plot follows one small town and its people: How they live their lives, what are their hopes and dreams and how life treats them. It's a mixture of fairytales, mythology, history and realism. Please read this review if you want to know more.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti