tiistai 16. lokakuuta 2012

Autumn Leaves


Mulla on täällä Suomessa  supervanha, raihnainen läppäri. Tai ei tämä nyt niin vanha ole, mutta tietokoneen vuosissa (1 ihmisen vuosi, on about 47,3 tietokoneen vuotta) lähennellään reilusti paria sataa ikävuotta. Tämän johdosta mikään ei suju kovin vikkelään. Kun saan koneen auki, avaan kuvankäsittelyohjelman ja isken vielä ulkoisen kiintolevyn kylkeen, niin jopa alkaa konevanhus raksuttaa. Näin ollen myös blogipäivitykset tulevat supermyöhään, kun pyörittelen peukaloita koneen kanssa. 
Suomeen lähtiessäni vaihtoehtona olisi ollut myös Rakkaani tabletti, mutta eihän sen kanssa voi muokata suuri kuvatiedostoja. Työmatkoilla, julkisissa se olisi voinut olla ihan näppärä, mutta nykyään yritän hoitaa sosiaalista elämääni junamatkoilla ja lähetellä ystäville tekstareita, kun en muutoin ehdi.

Mutta jälleen, asioilla on positiivinen puolensa. Sain odottellessa vanhat kynsilakat sormista ja kohta voin aloittaa uuden värin laittamisen. Ei huonompi diili.


Jaksoin lähteä viikonloppuna pariksi minuutiksi raikkaseen ulkoilmaan. Kun olo ei ollut hääppöinen, päätin ettei kuvien kohteidenkaan tarvitse olla kummoisia.Here in Finland I use this old and decrepit laptop. Honestly it isn’t that old but nowadays when computer lasts only two years, mine is almost from ice age. So everything I try to do, takes ages. 
After 15 minutes the computer starts, then I open an image program and put my external hard drive in, and the computer is totally confused. That’s also why all my blog updates comes so late. Because I spend all my nights waiting my computer to start.
I did have an option before I came to Finland: To take My Dear’s tablet. But hey, it’s impossible to  edit any big files of photographs with tablets. It would have been nice to use it at train and do something useful while coming and going to work but right now I am trying to keep my social life in good condition, and I am using all the train time texting with my friends.
But there is always something good.. While waiting my computer, I am able to polish my nails. Not bad, hah.

Last weekend I had hardly any energy to go outside. Because of my crappy feeling I decided that my objects doesn't have to be anything special. Here's the photos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti