tiistai 25. syyskuuta 2012

Top picks from the trip

Sen verran vielä palaan kesälomareissuumme, että esittelen matkan ostokset. Olen onneksi pikku hiljaa pääsemässä pois tavasta, että jokaiselta reissulta pitää haalia paljon vaatetta kaappien täytteeksi.  Näistä ostoksista voin vain todeta, että osa tuli jo reissussa käyttöön ja muut ovat olleet päällä syksyn mittaan. Hyviä ja käyttökelpoisia juttuja siis.

Massimo Dutti on Espanjassa must. Kuvassa olevat housut lähti mukaan tumman vihreinä ja raita paita on ollut kovassa käytössä hankinnan jälkeen. Kuvat www.massimodutti.com

Kookain merinoneule oli hieman tylsä ostos reissusta, kun paidan olisi voinut käydä ostamassa myös Sveitsistä, mutta ehkäpä se nyt muistuttaa minua Biarritzin valkeista hiekkarannoista.


Sitten vielä mukaan tarttui Longchampin cowboy -huivi. Tässä on söpösti meininkiä, mutta taitettuna huivista tulee tyylikkään hillitty.
Let’s get back to my summer vacation just for one minute so I can show you what I found from the trip. I am glad that I don’t shop as much at trips as I used to. I can only say that I’ve already used these pieces and they are very practical and easy to wear.

Massimo Dutti is a must if you are in Spain. I found those black pants in green. Stripe shirt has been one of my favorite since I found it even though I usually wear stripes at spring.
Merinowool sweater is from Kookai and silk scarf from Longchamp. Ji -haa said cowboy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti