keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

The Dark Knight Rises

Suomessa ja muualla maailmassa uusi Batman elokuva The Dark Knight Rises sai ensi-iltansa viime perjantaina. Sveitsissä saimme odotella muutaman pitkältä tuntuvan päivän, ennen kuin pääsimme nauttimaan tästä Batman trilogian viimeisestä osasta.

Kuvat:www.thedarkknightrises.com

Hyvää kannattaa odottaa ja elokuvan teki vielä erityisemmäksi sen puitteet. Olimme nimittäin katsomassa elokuvaa ulkoilmanäytöksessä. Nyonissa alkoi eilen Cine Air Nyon -tapahtuma, jonka ensimmäisenä elokuvana näytettiin uusin Batman ja vielä englannin kielisenä versiona. Mitä herkkua!

Keskustan puistoon oli rakennettu 100 neliön valkokangas ja 600 henkilön nouseva katsomo. Tapahtumapaikalla oli myös pari anniskelualuetta ja festariravintola. Itse elämys oli  mieleenpainuva: lämpimässä, mutta pimeässä kesäillassa, tähtitaivaan alla, nautimme ehkäpä vuoden odotetuimmasta elokuvasta.


Elokuva itsessään oli huippu. Mahtava päätös Batman trilogialle, joka pysyi ehjänä alusta loppuun ja kunnioitti sarjakuvaa. Näyttelijäsuoritukset olivat odotettuakin parempia. Jopa Anne Hathaway onnistui erinomaisesti, vaikka etukäteen pelkäsin hänen olevan kokoonpanon heikoin lenkki.
Eilisen elokuvailan asu: bleiseri Zara, farkut G-star, kengät Billi Bi, laukku Ois

En halua paljastaa liikaa, mutta lopetus oli mielestäni yllättävä, mutta elokuvaan erityisen sopiva. Se tietyllä tavalla sulki ympyrän ja päätti trilogian, mutta samalla avasi ovet uudelle aikakaudelle. 

Viisi tähteä ja suosittelut!



I had the greatest experience watching latest Batman movie outside at Cine Air Nyon.
It was awesome. The screen was 100 square meters, nice seats for 600 people, couple of bars and restaurants in the area and really good movie. It was nice, warm evening, and the movie started right after it got dark.

I really liked the end of the trilogy. Actors were amazing, the plot was surprising yet still very traditional and it respected the original Batman. What can I say overall it was really nice experience. Five stars!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti